20è Aniversari de la Penya

 

El passat diumenge dia 28 de juny, la nostra Penya va celebrar el seu 20è Aniversari. Hi van assistir uns 60 socis i simpatitzants.

Ens acompanyaven el Regidor d'esports de l'Ajuntament de Roda de Ter, el Senyor Xavier Teixidor, el Regidor d'esports de l'Ajuntament de Masies de Roda, el Senyor Jaume Riera, el President de la Penya, el Senyor Isidre Costa, el representant del F.C.Barcelona, directiu de l'Àrea Social, el Senyor Enric Nadeu, i el President del Consell Consultiu de les Penyes d'Osona i el Ripollès, el Senyor Francesc Xavier Canudas.
L'acte va ser força especial, ja que es van portar dues de les tres copes guanyades aquest any, La lliga i la Champions, i la gent van aprofitar per fer-se fotos a cada moment. Quan va sortir el pastís també va ser força especial, recodant les copes d'aquest any.
La penya, va està molt agraïda a tots els assistents a la festa, i va anunciar, l'adquisició d'un nou local, més adequat a les seves nessecitats actuals.
També es va explicar, que s'està trebellant en una Pàgina Web de la Penya ( aquesta ), a on es podrà oferir informació general de les activitats de la mateixa.
Els assistents es varen mostrar molt atents i força contents, ja que també es van sortejar diferents obsequis aconseguits per aquesta celebració.

Comentar que l'actual junta, continuarà amb la seva tasca, incorporant un nou vocal en el seu equip de treball, el rodenc Jaume Soler.