21è Aniversari de la Penya

 

Aquest passat diumenge dia 20 de juny, de nou i com cada any, vam celebrar la festa de cloenda de la temporada 2010 /2011 així com el 21è Aniversari. Hi van assistir uns 65 socis i simpatitzants.

L'acte va ser presidit per el President de la nostra Penya, el senyor Isidre Costa, acompanyat de diversos components de l'actual Junta. També ens acompanyaven en nom del F.C.Barcelona, el President del Consell Consultiu de les Penyes d'Osona i el Ripollès, el Senyor Francesc Xavier Canudas, el Regidor d'esports de l'Ajuntament de Roda de Ter, el Senyor Xavier Teixidor, i el Regidor d'esports de l'Ajuntament de Masies de Roda, el Senyor Jaume Riera.

En aquesta ocasió, i desprès del dinar, la festa va estar amenitzada pel mag Felix Brunet que va deixar bocavedats als assistents.

Com de costum, es va fer el sorteig de diferents obsequis cedits per els diaris esportius Mundo Deportivo, Sport i altres que cedeix la mateixa Penya.

També enguany es va obsequiar als assistents amb una peça de vidre, amb l'escut de l'entitat, i gràcies a les col·laboracions del Ajuntaments de Roda de Ter i Les Masies de Roda.