22è Aniversari de la Penya

El passat diumenge dia 10 de juliol, ens tornavem a trobar per celebrar la festa de cloenda de la temporada 2010 /2011, suman ja uno nou Aniversari.

El 22è. Hi van assistir uns 70 socis i simpatitzants.Ens van acompanyar a l'acte, el Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Roda de Ter, el Sr. Jordi Bonilla, el Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Les Masies de Roda, el Sr. Jaume Riera, el President de la Penya, el Sr. Isidre Costa, i els components de la Junta. També el Sr. Fsc.Xavier Canudas, delegat del Consell Consultiu de les Penyes d'Osona i el Ripollès, a més del Sr. Xavier Ilinxeta, directiu de la Comissió de Penyes del FCB. Enguany, ens va acompanyar un Ex-jugador del Club, el Sr. Joan Torrent, també menbre de l'Agrupació de Veterans. El dinar es va fer a La Vila dels Masramon de Vic. Els diferents esmentats van fer entrega a la Penya de diferents obsequis i La Penya també va correspondre d'igual forma.

Com a anecdota, a l'acte hi va assistir el penyista més veterà de 93 anys, el Sr. Pere Orra de Roda de Ter i la més jove de només 8 mesos, la Iria , que també s'apuntava a la festa !!! Destacar que el Sr. Jordi Cardoner, Vicepresident del Club, ens va fer arrivar amb un DVD , una salutació i felicitació per l'Aniversari. Es van cedir els diferents regals als penyistes i es van sortejar samarretes de la Nova temporada, i entrades per assistir als partits de la Champions, entre altres coses.