Inauguració de la P.B. de Sant Boi de Lluçanès

El passat divendres 11 de setembre, es va celebrar la inauguració de la Penya Blaugrana Sant Boi de Lluçanès.

Els actes es van iniciar a les 11 del matí amb una recepció oficial a l’Ajuntament. L’Alcalde, Josep Mª Masramon, va rebre a la sala de plens a la delegació del F.C. Barcelona encapçalada pel senyor Jacint Borràs, directiu del Barça i President del Barça Atlètic, el senyor Pere Jané i el senyor Enric Bosch, el senyor Xavier Canudas delegat de les Penyes d’Osona i el Ripollès, i el senyor Salvador Ginestar, president de la Penya de Sant Boi, que es va fundar ara fa un any.Després, amb una Església parroquial a vessar es va fer la benedicció de l’estendard i es va cantar l’Himne del Barça i el Virolai.

A les 3 va començar el dinar a la Plaça Nova, on s’hi van aplegar 452 persones. A l’hora dels cafès, van començar els parlaments oficials. El senyor Borràs i el senyor Masramon va destacar la importància del Sr.Manel Grau, ex-vicepresident del F.C. Barcelona i vicepresident de la penya, com a impulsador i ànima de la nova penya.

També els van acompanyar diverses Penyes de les comarques d'Osona i el Ripollès entre elles, la nostra, que va estar molt ben rebuda. Nomès els hi podem desitjar Moltes Felicitats.